Home Sitemap Contact Contact NL EN DU

Onafhankelijk advies door 2pal

2pal levert bedrijven onafhankelijk en professioneel advies over palletbeheer.

De 2pal Pallet Management Audit onderzoekt uw palletgebruik, toepassingen en inkoop om te komen tot een optimalisatie. Deze methode zal resulteren in adviezen over:

  • Directe kostenbesparingen
  • Optimalisatie mogelijkheden
  • Strategische ontwikkelingen en verbeteringen

De keuze voor de juiste pallet wordt bepaald door een groot aantal factoren. De meest voorkomende en belangrijkste zijn: afmetingen, draagvermogen, materiaal, de te vervoeren producten, arbo eisen, hergebruik of niet evenals regelgeving van de landen waar de goederen vervoerd worden.

2pal helpt u de alternatieven te evalueren en te komen tot de juiste keuze voor uw onderneming.

Hebt u behoefte aan een nieuw en uniek ontwerp dan kan 2pal voor u een exacte specificatie opstellen, de productie standaard bepalen en de kwaliteitseisen vastleggen.

2pal adviseert en assisteert ook op het gebied van inkoop, inclusief voorbereidingen van tenders en elektronische veilingen, kwaliteitscontrole en natuurlijk de keus tussen koop- of huurpallets.

2pal helpt u, door middel van het opstellen van KPI's (Key Performance Indicators), de prestaties van uw leveranciers te meten, te vergelijken en te verbeteren.

Beter palletmanagement is vaak een onderdeel van grotere logistieke of goederenstroom projecten. 2pal kan hieraan als specialist, binnen een groter advies team, deelnemen.